میكرونیدلینگ
لک و یا جای زخم و اسکار و دیگر مواردی که ممکن است روی سطح پوست هر فردی وجود داشته باشد، می تواند تاثیری بدی بر روی ظاهر و زیبایی هر فرد داشته باشد.علاوه بر این، چنین مشکلی ممکن است سبب پایین آمدن اعتماد به نفس افراد شود و همیشه سعی بر مخفی کردن آن ها داشته باشند. امروزه می توان با استفاده از روش های جدید اقدام به حذف و از بین بردن این گونه مشکلات از روی سطح پوست نمود، روشی که در این قسمت قصد معرفی آن داریم، میکرونیدلینگ ، یکی از روش های نوین به جهت از بین بردن جای زخم و جای سوختگی، لک و رفع ترک های پوستی می باشد.
اگر شما نیز به فکر استفاده از روش های جوان سازی پوست صورت یا قسمت های دیگر بدن، رفع جای لک، زخم های قدیمی، جای اسکار و رفع ترک های پوستی در نقاط مختلف بدن و رفع جای سوختگی های عمیق یا قدیمی و ... هستید، بهترین درمان غیرتهاجمی در حال حاضر روش میکرونیدلینگ می باشد. افراد با ورود به دهه سوم زندگی خود دچار کاهش شدید کلاژن سازی پوست که برای بازسازی آن موثر می باشد، می شوند. البته این اتفاق ممکن است به جز سن به عوامل دیگری نیز مرتبط باشد و در سنین پایین تر هم رخ دهد. این کاهش تولید کلاژن با تغییرات ظاهری پوست و افتادگی آن نمود پیدا می کند، یکی از راه حل های رفع این مشکل درمان آن به وسیله میکرونیدلینگ می باشد. میکرونیدلینگ روشی عالی و معتبر در تمام دنیا می باشد که برای استفاده از آن می بایست به کلینیک های تخصصی پوست و زیبایی معتبر و استاندارد مراجع کرد تا با انجام این کار به وسیله متخصصان حرفه ای و ماهر به درمانی عالی و نتیجه بخش رسید.
میکرونیدلینگ چیست؟
میکرونیدلینگ با استفاده از دستگاه مخصوصی انجام می شود که سوزن های بسیار ریز و متعدد و زیر جلدی دارد که به وسیله ی متخصص بر نقاط تحت درمان فرو برده می شوند. اینکار موجب آزاد شدن پوست از چسبندگی های ناشی از آسیب مانند چین و چروک و یا جای زخم و سوختی و ... می گردد و با بالا آمدن پوست از طریق میکرونیدلینگ زخم هایی ایجاد می شوند که در جهت تحریک پوست و تشکیل بافت همبند به وجود می آیند و اینگونه زخم ها بدون هیچگونه آسیبی بر طرف خواهد شد. نقاط تماس کوچک دستگاه در نحوه انجام میکرونیدلینگ، بدن را تشویق می کند تا پاسخی برای بهبود زخم ایجاد کند و سلول های پوست را تجدید کند، همانطور که پوست ترمیم می شود، تولید کلاژن و الاستین نیز تحریک می شود و با آسیب های پوستی مانند جای زخم، انواع لکه و علائم پیری مبارزه می کند.
میکرونیدلینگ روشی نیمه تهاجمی بدون خطر بوده که با استفاده از سوزن های متعدد اش وغلتک برای درمان مورد استفاده قرار می گیرد. با غلتاندن این دستگاه بر روی پوست زخم های بسیار ریز و محدودی در آن ناحیه بر اثر برخورد سوزن ها ایجاد می شود که به علت وادار نمودن تحریک پوست برای درمان این زخم های جدید، جای زخم های عمیق قدیمی را از طریق کلاژن و الاستین سازی پوست کاملا بر طرف خواهد کرد. پوست از این طریق ضخیم شده و ضایعات خود را از بین می برد، در نتیجه پوست زیبا و جوان خواهد شد و می توان لطافت و طراوت آن را به خوبی و وضوح احساس کرد. میکرونیدلینگ در واقع بهترین روش برای درمان و رفع نا همواری های پوست به شمار می رود که بدون آسیب و دخالت روش های شیمایی به درمان پوست در کم ترین زمان ممکن می پردازد. دستگاه های میکرونیدلینگ به صورت سیلیکونی، پلیمری، فلزی و شیشه ایی یافت می شوند و انجام حرفه ای آن در مراکز معتبر حدود یک ساعت زمان می برد.
میکرونیدلینگ در چه مواردی کاربرد دارد؟
به طور کلی درمان میکرونیدلینگ ضایعات و عیوب پوستی را از بین برده و اثر عالی در زیبایی و جوان سازی پوست بر جای می گذارد. این روش مقدار کلاژن سازی پوست را به حداکثر خود می رساند و نظم را میان کلاژن سازی و الاستین سازی پوست ایجاد می کند که صافی، طراوت و زیبایی پوست را به همراه دارد. همچنین این روش توانسته است با هزینه ایی بسیار کم، بهترین اثر بخشی را در زیبایی سازی و کلاژن سازی پوست بر جای بگذارد و بدین وسیله عملکرد و فعالیت پوست را بالا برده و درمان و زیبایی را به پوست می می بخشد. میکرونیدلینگ مناطق خاصی را هدف قرار می دهد تا شرایط زیر را به حداقل برساند یا از بین ببرد:
✓ پوست خشن: میکرونیدلینگ با افزایش تولید کلاژن بدون چاقوی جراحی یا خطر ایجاد زخم، پوست صاف را بازیابی می کند.
✓ خطوط ظریف و چروک: میکرونیدلینگ چین و چروک های موجود را کاهش می دهد و خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می بخشد.
✓ اسکارهای آکنه و سایر اسکارهای کوچک: میکرونیدلینگ به پوست نفوذ کرده و سلول ها را تحریک می کند، این فرآیند گردش خون را نیز تحریک، بازسازی پوست را تقویت و شروع به تجدید سلول می کند.
✓ علائم کشش: میکرونیدلینگ با نفوذ به اپیدرم، تقسیم سلولی و ترشح هورمون رشد را برای تقویت مقاومت پوست تحریک می کند.
✓ منافذ بزرگ: میکرونیدلینگ منافذ را اصلاح می کند و رطوبت پوست شما را افزایش می دهد.
✓ هایپرپیگمانتاسیون: با افزایش تولید بافت همبند و کلاژن پوست توسط میکرونیدلینگ، به دلیل افزایش روند نوسازی پوست، هایپرپیگمانتاسیون به تدریج کاهش می یابد.
✓ رشد مو ضعیف: میکرونیدلینگ موی سر می تواند باعث تحریک سلول های بنیادی در فولیکول های مو شود و همچنین به جذب بیشتر محصولات موضعی تقویت مو کمک می کند.
مزایای میکرونیدلینگ چیست؟
• بالا رفتن کیفیت و بافت پوست بلافاصله پس از انجام میکرونیدلینگ
• از بین بردن جای زخم و یا جوش های قدیمی از سطح پوست
• از بین بردن جوش های سر سیاه
• درمان آکنه و یا آکنه کیسیتک
• لایه برداری پوست
• کاهش چین و چروک از سطح پوست و در نتیجه جوانسازی پوست
• هموار سازی پوست و جلوگیری از تجمح بیش از حد رنگدانه ها در قسمت خاصی از پوست
عوارض روش میکرونیدلینگ چیست؟
همانطور که می دانید این روش درمانی روشی بی خطر و بدون عوارض مهم می باشد و با پیروی از مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ تمامی عوارض احتمالی آن پس از گذشت 72 ساعت از بین خواهد رفت. یکی از عوارضی که ممکن است میکرونیدلینگ ایجاد نماید، آسیب بر روی سطح پوست می باشد که این آسیب به شکل تورم و قرمزی پوست بوده و با گذشت 2 الی 3 روز از بین خواهد رفت. یکی دیگر از عوارض احتمالی روش میکرونیدلینگ پیگمانتاسیون می باشد؛ چنانچه شما پس از انجام این روش در معرض آفتاب قرار بگیرید به علت فشاری که سوزن ها رو سطح پوست شما وارد کرده اند، ممکن است پوست شما دچار تیرگی شود. به همین علت بهتر است تا دو یا سه روز در برابر تابش خورشید قرار نگیرید و پس از آن پیش از قرارگیری در معرض نور خورشید از کرم های ضد آفتاب مناسب مناسب استفاده نمایید. از دیگر عوارض این روش درمانی می توان به کبودی موقتی، تبخال، احساس سوزش و خارش در محل درمان، جوش زدن و یا ورم های خفیف اشاره نمود که تمامی این موارد با گذشت چند روز از بین خواهند رفت.
میکرونیدلینگ برای چه افرادی مناسب است؟
میکرونیدلینگ کاربردهای زیبایی و پزشکی بسیاری دارد، شما می توانید از این روش استفاده کنید اگر مشکلات زیر را دارید:
• منافذ بزرگ شده
• خطوط ریز یا چین و چروک
• پوست شل یا کرک (نازک و چروکیده)
• اسکارهای خفیف، به ویژه آنهایی که ناشی از آکنه یا سوختگی هستند
• تغییر رنگ پوست یا رنگ ناهموار پوست
• علائم کشش
میکرونیدلینگ همچنین می تواند به افرادی که دارای شرایط پزشکی هستند کمک کند:
• آلوپسی آره آتا (ریزش مو به دلیل یک بیماری خودایمنی).
• هایپرهیدروزیس (تعریق بیش از حد).
البته همه افراد کاندید مناسب میکرونیدلینگ نیستند، اگر مشکلات زیر را دارید، قبل از انجام این روش باید با پزشک خود صحبت کنید:
• آکنه فعال یا در حال مصرف دارو برای آکنه
• اختلالات خونی یا در حال مصرف داروهای ضد انعقاد (داروهایی که از لخته شدن خون جلوگیری می کنند)
• افراد مبتلا به سرطان و تحت شیمی درمانی یا پرتودرمانی هستند
• بثورات پوستی مکرر (درماتیت تماسی) یا تبخال
• تمایل کلوئیدی (پوست شما اسکارهای سخت و برجسته ایجاد می کند)
• خال ها، کک ومکها، تگ های پوستی یا سایر زائده هایی که در اندازه یا شکل تغییر می کنند یا خونریزی می کنند
• بیماری های پوستی مانند اگزما یا پسوریازیس
• افرادی که به فلزات حساسیت پوستی دارند
برخی از دانستنی ها
مطالب مفید
دسترسی سریع
ارتباط با ما
دفتر مرکزی : تهران میدان ولیعصر ضلع جنوبی سينمای قدس ساختمان مینو طبقه چهارم واحد 402 با پارکینگ
کلینیک : تهران - سعادت آباد - میدان فرهنگ - بلوار 24 متری - نبش سوم شرقی - پلاک 35