هایفوتراپی کاملا بی خطر است؟

هایفوتراپی

هایفوتراپی یا High-Intensity Focused Ultrasound یک روش غیر تهاجمی برای سفت کردن و کشیدن پوست با استفاده از امواج التراسوند می باشد که نیازی به عمل جراحی نیز ندارد. هایفوتراپی بیشتر در معالجه تومورها مورد استفاده قرار می گیرد. این روش به دلیل داشتن روند بسیار سریع به عنوان روش لیفتینگ وقت نهار نیز شناخته می شود و نواحی خاصی از صورت و گردن را که نیاز به جوان سازی دارد هدف قرار می دهد.


امواج اولتراسوند متمرکز با شدت بالا انرژی گرمایی را مستقیماً به بافت زیرین پوست منتقل کرده و تولید کلاژن پوستی را تحریک می کنند. از این رو باعث بهبود بافت پوستی شده و افتادگی پوست را کاهش می دهند. فرآیند هایفوتراپی بدون هیچگونه جراحی یا تزریق، نتایجی مانند آنها دارد. امتیاز این روش در این است که دوره نقاهت ندارد. فرآیند HIFU همچنین برای از بین بردن آکنه و زخم بسیار مؤثر می باشد زیرا در آن از امواج فراصوت که باعث افزایش تولید کلاژن شده و روند بهبودی را تسریع می کند استفاده می شود.


هایفوتراپی تنها روشی است که می تواند بافت زیر پوست را بدون نیاز به عمل جراحی مورد هدف قرار دهد. همچنین تنها روش استفاده از تصویربرداری با امواج التراسوند است که به پزشک این امکان را می دهد تا لایه های بافتی را که در طول درمان مورد هدف قرار داده می شود، دیده و اطمینان حاصل کند که انرژی دقیقاً به همان جایی که موردنظر می باشد برخورد کند. در حالی که هایفوتراپی یک روش ایمن برای سفت کردن و کشیدن صورت محسوب می شود، اما هیچ روشی بی عیب نیست و عوارض جانبی خاصی به همراه دارد.


عوارض هایفوتراپی صورت :

بر اساس تحقیقات محققان و نتایج پزشکان این روش هم همانند سایر روش ها می تواند دارای یکسری عوارض جانبی مانند قرمزی، تورم، کبودی ناچیز، بی حسی و سوزش خفیف که به سرعت از بین می روند باشد.


عوارض هایفوتراپی صورت معمولا ناچیز است .این روش معمولاً بدون درد است ولی بعضی مواقع موجب احساس سوزن سوزن شدن یا گرمی روی پوست می شود. با این حال این موارد فقط در طول انجام هایفوتراپی احساس می شوند و پس از آن از بین می روند.


تورم از عوارض نادر HIFU می باشد، اما به دلیل متفاوت بودن پوست هر فرد، ممکن است باعث ایجاد تورم در بخی افراد شود.این اتفاق و سایر عوارض هایفوتراپی معمولاً بعد از چند روز از بین می رود.


یکی از رایج ترین عوارض هایفوتراپی صورت قرمز و لکه دار شدن پوست می باشد. قسمت درمان شده ممکن است قرمز و لکه دار شود، به خصوص اگر پوست فرد حساس و مستعد قرمزی باشد. این اثر جانبی دائمی نبوده و معمولاً چند ساعت پس از درمان از بین می رود.


آیا هایفوتراپی خطر دارد؟

هایفوتراپی امن ترین تکنیک شناخته شده برای سفت کردن و از بین بردن چین و چروک پوست می شود. مطالعات بالینی نشان می دهد عوارض هایفوتراپی صورت بسیار ناچیز می باشد و بی خطر بودن کامل این روش ثابت شده است. به همین دلیل ده ها هزار درمان با این روش با خیال راحت در سراسر جهان انجام شده است. هایفوتراپی درمان عالی برای افرادی است که به دنبال سفت کردن صورت، گردن و قفسه سینه فوقانی بدون عمل جراحی هستند.


یکی از بهترین کلینیک ها جهت انجام هایفوتراپی کلینیک زیبایی رنسانس می باشد. کلینیک زیبایی رنسانس با در اختیار داشتن تمامی امکانات و تجهیزات مرتبط با هایفوتراپی و همچنین در اختیار داشتن پزشکان متخصص در این زمینه بهترین انتخاب برای افرادی که قصد انجام این عمل زیبایی را دارند می باشد.


شما عزیزان می توانید جهت برقراری ارتباط و یا مشاوره های مورد نیاز با شماره 09122115442 تماس حاصل نمایید.


علت و درمان کبودی لب بعد از تزریق ژل
24 Nov 2024

علت و درمان کبودی لب بعد از تزریق ژل

کبودی لب بعد از تزریق ژل با کبودی هایی که بعد از برخورد تصادفی با جایی ایجاد می شود، تفاوتی ندارد. کبودی در واقع یک هماتوم کوچک است که زمانی رخ می دهد که رگ های خونی سوراخ شده یا نشت می کنند.

ادامه مطلب
تزریق ژل به باسن
19 Sep 2023

تزریق ژل به باسن

امروزه به جای عمل های جراحی برای داشتن باسنی با حجم دلخواه و جذاب می توان از تزریق ژل که روش کم تهاجمی می باشد برای این منظور استفاده کرد. فرم دادن، افزایش سایز و حجم باسن با رژیم و ورزش کاری مشکل و نیازنمند زمان می باشد

ادامه مطلب
هزینه لیزر موهای زائد
20 Jun 2020

هزینه لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد روشی موثر برای از بین بردن موهای زائد می باشد، که تقریباً در هر جای صورت و بدن قابل استفاده است. بر خلاف روش های دیگر مانند اپیلاسیون و شیو مو های زائد، لیزر دارای نتایج ماندگار و طولانی تری است

ادامه مطلب
تزریق ژل برای از بین بردن خط اخم
8 Dec 2020

تزریق ژل برای از بین بردن خط اخم

با افزایش سن پوست دچار افتادگی یا چین و چروک می شود که می تواند بر اثر از دست دادن چربی و پروتئین در لایه پوست باشد. فیلرها نمی توانند به طور دائمی جایگزین چربی و پروتئین های از دست رفته شوند، اما

ادامه مطلب