از بین بردن جای جوش با استفاده از میکرونیدلینگ


میکرونیدلینگ برای از بین بردن جای جوش


امروزه یافتن یک روش درمانی مناسب برای از بین بردن اسکار آکنه یا جای جوش به دغدغه اکثر خانم ها و آقایان تبدیل شده است. بعضی از این روش ها یا بسیار پر هزینه اند (مانند جراحی زیبایی) یا نتایج آنها زیاد رضایت بخش نیست. اما از بین بردن جای جوش با استفاده از میکرونیدلینگ Micro-Needling هم موثرتر و هم مقرون به صرفه تر می باشد. میکرونیدلینگ یکی از موثرترین روش های جدید درمان جای جوش در حال حاضر است که افراد بسیاری از آن برای درمان جای جوش های خود استفاده می کنند.


اسکار آکنه چیست ؟

جای آکنه اسکار های توخالی یا برجسته ای هستند که در زیر بالاترین لایه پوست ایجاد می شوند. جای جوش در نتیجه جوش هایی که به خوبی درمان نشده اند به وجود میاید که باعث عدم بهبودی صحیح پوست می شود. عدم بهبودی کامل سبب ایجاد بافت ناهموار در پوست خواهد شد که به آن جای جوش می گوییم. در موارد شدید این اسکار ها ممکن است بر روی زیبایی پوست تأثیر منفی بگذارند.


میکرونیدلینگ چگونه انجام می شود ؟

میکرونیدلینگ یا درمان القایی کلاژن برخلاف سایر روش های درمانی تهاجمی پوست، روشی کم تهاجمی و سریع می باشد. از بین بردن جای جوش با استفاده از میکرونیدلینگ توسط یک دستگاه متشکل از تعداد زیادی سوزن ریز که به طور مکرر به پوست آسیب می زنند انجام می شود. این آسیب های بسیار ضعیف و کنترل شده برای تحریک روند طبیعی بهبود جای جوش استفاده می شوند. میکرونیدلینگ بافت پوست را ترمیم کرده و همچنین خطوط ظریف و چین و چروک های پوست را با تحریک کلاژن سازی پوست، در کنار الاستین از بین می برد. این روش را می توان برای نقاط مختلف بدن به کار برد و برای انواع پوست با رنگ های مختلف روشی بی خطر است.


آیا میکرونیدلینگ برای از بین بردن جای جوش موثر است ؟

مطالعات متعدد نشان می دهد میکرونیدلینگ روش موثری برای از بین بردن اسکار آکنه می باشد. به عنوان مثال یک مطالعه در سال 2015 نشان داد که این روش برای از بین بردن اسکارهای آکنه روشی نسبتاً بدون خطر و دارای دوره نقاهت کوتاه مدت است. میکرونیدلینگ یک روش ساده و ارزان برای رفع جای جوش می باشد اما مشاهده نتایج این عمل زمانبر و طولانی است.


میکرونیدلینگ چگونه باعث از بین بردن جای جوش می شود ؟

میکرونیدلینگ به دو روش باعث از بین رفتن اسکار جوش می شود:

•        تحریک تولید کلاژن

•        کمک به جذب دارو های مراقبت از پوست و رفع جوش


مراقبت های پیش از میکرونیدلینگ برای از بین بردن جای جوش:

✓     5 روز قبل از درمان از مصرف داروهایی مانند: ایبوپروفن، داروهای سرماخوردگی، ویتامین E یا آسپرین خودداری کنید.

✓     به مدت 2 هفته قبل از عمل میکرونیدلینگ از لایه برداری شیمیایی پوست، تزریق فیلر یا تزریق بوتاکس بپرهیزید.

✓     در صورت داشتن بریدگی، زخم، خراشیدگی باز و یا داشتن جوش های پوستی فعال از انجام این عمل خودداری کنید.


مراقبت های پس از میکرونیدلینگ برای از بین بردن جای جوش:

✓     تا 12 ساعت پس از انجام میکرونیدلینگ آرایش نکنید.

✓     صورت خود را با یک پاک کننده ملایم شسته و با آب ولرم به آرامی ماساژ دهید. مناطق درمان شده را دو بار در روز تمیز کرده و به مدت 72 ساعت از محصولات لایه بردار پوست استفاده نکنید.

✓     تا 48 ساعت بعد از عمل میکرونیدلینگ از انجام ورزش های سنگین خودداری کنید.

✓     تا زمانی که قرمزی پوست از بین نرود از گرفتن حمام گرم یا دوش و رفتن به سونا خودداری کنید.

✓     30 دقیقه قبل از بیرون رفتن از خانه و قرار گرفتن در معرض نور خورشید از ضد آفتاب استفاده کنید و هر دو ساعت یکبار مجددا ضد آفتاب خود را تجدید کنید.

✓     تا دو هفته پس از رفع جای جوش با میکرونیدلینگ از اپیلاسیون، وکس صورت، تزریق فیلر و بوتاکس یا هر روش درمانی دیگر مراقبت از پوست خودداری کنید.


عوارض جانبی از بین بردن جای جوش با استفاده از میکرونیدلینگ چیست و چگونه می توان از عوارض را کاهش داد ؟

میکرونیدلینگ معمولا دارای یکسری عوارض جانبی جزئی مانند قرمزی، کبودی و التهاب می باشد که پس از چند روز از بین می روند، به طور کلی این روش فاقد عوارض جانبی جدی است. تا چند روز پس از میکرونیدلینگ از قرار گرفتن در معرض نور خورشید و انجام ورزش های سنگین خودداری کنید. لایه بردارها و محصولات پوستی حاوی الکل نیز می توانند باعث بدتر شدن عوارض ایجاد شده شوند، بنابراین باید از استفاده از این موارد اجتناب کنید.

پس از عمل میکرونیدلینگ و سوزن زدن پوست امکان اینکه پوست شما جوش بزند وجود دارد. با این حال نگران نباشید زیرا به سرعت از بین می روند. از برداشتن جوش ها خودداری کنید چون ممکن است باعث بیشتر شدن آنها شود. شدت عوارض جانبی میکرونیدلینگ به میزان آمادگی شما نیز بستگی دارد. برنزه کردن یا قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید می تواند باعث سوزش پوست و بدتر شدن التهاب شود. نوشیدن مقدار زیادی آب در روز قبل و ساعات منتهی به عمل می تواند احتمال کبودی و التهاب را کاهش دهد.

اگر در حال حاضر پوست شما دارای جوش یا آکنه است میکرونیدلینگ برای از بین بردن جای جوش های شما توصیه نمی شود. زیرا این روش می تواند وضعیت شما را بدتر کند. اگر باردار هستید یا اخیراً پرتو درمانی انجام داده اید از انجام میکرونیدلینگ بپرهیزید.

آیا هایفوتراپی عوارض دارد ؟
21 Feb 2022

آیا هایفوتراپی عوارض دارد ؟

مانند هر درمان زیبایی دیگر، نتایج هایفوتراپی از هر شخص با شخص دیگر متفاوت است و برخی ممکن است نتایج قابل توجهی نسبت به دیگران ببینند، درمان هایفو متناسب با نگرانی های پوستی هر شخص انجام خواهد شد که ممکن است عوارض محدودی را به همراه داشته باشد.

ادامه مطلب
انواع روش های از بین بردن خط اخم
11 Jan 2021

انواع روش های از بین بردن خط اخم

درمان های مختلفی برای کاهش یا از بین بردن ظاهر خطوط اخم در دسترس هستند، درمان های پوستی می توانند کیفیت و سطح پوست در ناحیه اخم را به طور قابل توجهی بهبود بخشند و درمان های تزریقی با کاهش انقباض عضلات و جایگزینی از دست دادن حجم، به رفع علل اساسی کمک می کنند.

ادامه مطلب
آیا لیزر موهای زائد دائمی است؟
20 Jun 2020

آیا لیزر موهای زائد دائمی است؟

لیزر موهای زائد یک روش پزشکی است که از پرتوهای متمرکز نور (لیزر) برای از بین بردن موهای زائد استفاده می کند. در این روش پرتوی نور متمرکز شده توسط ملانین مو جذب شده و به گرما تبدیل می شوند. این گرما به فولیکول های مو آسیب رسانده و رشد آنها در آینده را مهار یا به تأخیر می اندازند

ادامه مطلب
مزایا و معایب لیزر موهای زائد
25 Jul 2022

مزایا و معایب لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد یک گزینه نیمه دائمی محبوب که به فولیکول های مو آسیب می رساند تا رشد مو را به حداقل برساند؛ در حالی کاملا بدون درد نیست و برای بسیاری از افراد موثر است.

ادامه مطلب

ارتباط با ما

دفتر مرکزی : تهران میدان ولیعصر ضلع جنوبی سينمای قدس ساختمان مینو طبقه چهارم واحد 402 با پارکینگ

کلینیک : تهران - سعادت آباد - میدان فرهنگ - بلوار 24 متری - نبش سوم شرقی - پلاک 35